FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Karlovačkoj županiji drugi izborni krug u četiri grada

Autor: dmak
ZAGREB, 20. svibnja 2013. (Hina) - U Karlovačkoj županiji u prvom izbornom krugu grad Ozalj je dobio gradonačelnicu Gordanu Lipšinić (HDZ, HSP AS, HSS), a preostaje drugi izborni krug za gradove Karlovac, Ogulin, Slunj i Dugu Resu.

U drugom izbornom krugu za mjesto gradonačelnika Karlovca borit će se Damir Jelić (HDZ, HSS, HSP AS, HSLS) s 48,95 posto osvojenih glasova u prvom krugu i Josip Benčić (SDP, HNS, HSU, ZS) s 35,22 posto glasova.

U Ogulinu će se u borbi za gradonačelničku dužnost u drugom krugu sučeliti Jure Turković (HDZ, HSP AS, HSS, HSLS, HSU, ABH) s 46,96 posto osvojenih glasova u prvom krugu i Ivan Vuković (SDP) s 44,2 posto glasova. Za zamjenika gradonačelnika (iz srpske nacionalne manjine) izabran je Mićo Zatezalo (SDSS).

Za mjesto gradonačelnika Slunja u drugom krugu natjecat će se Željko Rendulić (kandidat skupine birača) s osvojenih 35,19 posto glasova u prvom krugu i Ivan Bogović (HDZ) 29,78 posto.

U Dugoj Resi u drugom krugu za dužnost gradonačelnika borit će se Ivan Baršić (HSS, HSP AS) 36,24 posto osvojenih glasova u prvom krugu i Vesna Brezović SDP, HNS, HSU sa 26,48 posto glasova.

(Hina) xdm yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙