FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SDSS preporučio biračima za koje liste da glasuju

Autor: vhor
KARLOVAC, 16. svibnja 2013. (Hina) - Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) pozvala je danas birače da svoj glas na izborima daju za listu SDSS-a za karlovačku Županijsku skupštinu, za karlovačko Gradsko vijeće listi koalicije SDP, HNS, HSU, ZS, a za karlovačkog gradonačelnika kandidatu SDP-a Josipu Benčiću.

Na danas održanoj tiskovnoj konferenciji u prostorijama SDSS-a u Karlovcu predsjednik Županijske organizacije te stranke Siniša Ljubojević također je pozvao birače, pripadnike srpske nacionalne manjine da na biračkom mjestu zatraže i dopunski listić za zamjenika župana iz reda srpske nacionalne manjine te da zaokruže broj dva tj. njegovo ime.

Na novinarsko pitanje po čemu je on bolji kandidat od preostale trojice kandidata, Ljubojević je kazao da je uvjeren da će SDSS imati i svoje predstavnike u Županijskoj skupštini te da će njegova pozicija kao zamjenika župana biti time jača.

"Bez te strukture ostali kandidati puno će teže realizirati programe za bolji život srpske zajednice", ocijenio je Ljubojević.

Odgovarajući na pitanje zašto podržavaju za gradonačelnika Josipa Benčića i koalicijsku listu SDP-a za Gradsko vijeće, Ljubojević je kazao da ta opcija osigurava ekonomski razvoj grada što je preduvjet boljem životu svih te da je njihov program kompatibilan programu SDSS-a za grad Karlovac.

Kandidatkinja na listi SDSS-a za karlovačku županijsku skupštinu Nada Radović pozvala je Srbe i ostale birače da daju glas SDSS-u.

Podsjetila je da je u prošlom sazivu skupštine bilo šest Srba, po dvojica s koalicijskih lista HDZ-a i SDP-a te dvojica s liste SDSS-a te ocijenila da su samo kandidati s liste SDSS-a zastupali interese Srba u Karlovačkoj županiji.

"Samo su kandidati s liste SDSS-a zastupali interese Srba u Karlovačkoj županiji dok su ostala četvorica zastupali samo interese svojih stranka i nijednom se nisu javili s pitanjima koja muče srpsku zajednicu", ustvrdila je Radović.

(Hina) xvhor ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙