FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac: Akcija umirovljenici zajedno za zdraviji život

Autor: vhor
KARLOVAC, 10. svibnja 2013. (Hina) - Glas za listu Akcija umirovljenici zajedno (AUZ) kako za Županijsku skupštinu tako i za Gradsko vijeće Karlovca glas je za zdraviji život umirovljenika, rekao je danas na karlovačkoj Gradskoj tržnici Darko Križanić, nositelj obiju lista.

Po Križanićevim riječima, Akcija umirovljenici zajedno izlazi na izbore samostalno s jedinstvenim programom, s tim da je za Županijsku skupštinu proširen programom da se građanima, starima i mladima cijele Karlovačke županije omogući povlašteno korištenje Toplica Lešće, koje su samo 25 kilometara udaljene od Karlovca.

Vladajući će u Županijskoj skupštini morati, budu li željeli glasove AUZ-a, prihvatiti program natkrivanja vanjskog bazena radi korištenja kroz cijelu godinu, kazao je Križanić.

Ostale aktivnosti u Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini odnosit će se na 10 stavaka subvencioniranja troškova života umirovljenika s malim mirovinama i za provođenje aktivnosti za druženje i rekreaciju. Ponajvažniji program je vezan za formiranje Centra za starije i nemoćne osobe, formiranje tzv. socijalne trgovine te pučke kuhinje, kazao je Križanić.

(Hina) xvhor ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙