FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

Autor: mtau
ZAGREB, 12. svibnja 2013. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta.

ZAGREB/WASHINGTON - Amerikanci i Amerikanke u nedavnoj su anketi izabrali Britance za najseksi muškarce, a Kolumbijke za najseksi žene na svijetu, a popisom prvih deset najprivlačnijih naroda prevladavaju oni iz Europe i Južne Amerike, objavio je u subotu CNN. Oko 31.000 ispitanica smjestile su Irce na drugo mjesto, Brazilce na treće, Šveđane na četvrto, a sunarodnjake Amerikance na peto mjesto najprivlačnijih naroda. Nakon Kolumbijki, 13.000 Amerikanaca najseksi ženama svijeta smatra Brazilke nakon kojih slijede Amerikanke, Španjolke i Ruskinje, pokazala je anketa internetske stranice Misstravel.com. Ta stranica, specijalizirana za pronalaženje partnera na turističkim putovanjima, spaja bogate turiste sa siromašnim, ali atraktivnim suputnicama i suputnicima. "Mi spajamo galantne turiste koji mrze putovati sami s atraktivnim suputnicima koji koriste priliku putovati besplatno", kažu u Misstravel.com-u.

LOS ANGELES - Američka glumica grčkog podrijetla Olympia Dukakis (81) postat će vlasnica 2498. zvijezde na hollywoodskom pločniku slavnih, a njezina zvijezda službeno će biti otkrivena 24. svibnja, objavljeno je na internetskoj stranici walkoffame.com. Dukakis je poznata po svojoj glumačkoj prilagodljivosti, te je nastupala u žanrovski različitim filmovima, od komedija do tragedija, a svjetsku slavu dočekala je u dobi od 56 godina kada je za ulogu u romantičnoj komediji "Začarana mjesecom" iz 1987. godine dobila Oskara za najbolju sporednu žensku ulogu.

LIMA - Beba rođena prije dva dana u gradskom autobusu u glavnom gradu Perua Limi uživat će pravo doživotnog besplatnog prijevoza u gradu, objavile su gradske vlasti. 27-ogodišnja Peruanka Ana Arce Rios bila je iznenađena kada su ju 'uhvatili' trudovi dok je putovala u bolnicu gdje je trebala dogovoriti dolazak na porod sljedećeg mjeseca. Putnici iz autobusa pomogli su joj u porodu i s njom i novorođenim sinom pričekali dolazak vozila hitne pomoći koje ih je prebacilo u bolnicu. Gradonačlenica Lime Susana Villaran kazala je kako će se mali dječak do kraja svoga života besplatno voziti gradom. "Njegovo rođenje u El Metropolitanu prava je radost i to je razlog zbog kojeg mu želim osigurati besplatni prijevoz", rekla je gradonačelnica.

LOS ANGELES - Producentska tvrtka Lucasfilm najavila je u petak da će se sljedeći nastavak Ratova zvijezda snimati u Velikoj Britaniji, na veliko zadovoljstvo britanskih vlasti. "Lucasfilm objavljuje da će se snimanje filma Ratovi zvijezda: Epizoda VII odvijati u V. Britaniji", priopćio je Lucasfilm te objavio na službenoj stranici filma www.starwars.com. "Šest prethodnih filmova Ratova zvijezda snimljeno je djelomično u slavnim britanskim studijima Elstree, Shepperton, Leavesden, Ealing i Pinewood Studios", istaknuo je Lucasfilm kojega je studio Disney kupio u listopadu 2012. za četiri milijarde dolara. "Oduševljen sam da se Ratovi zvijezda vraćaju u V. Britaniju. Objava prema kojoj će se sljedeći film Ratova zvijezda snimati i producirati u V. Britaniji fantastična je vijest za fanove i našu kreativnu industriju", piše u priopćenju britanskog ministra financija Georgea Osbornea. Novi nastavak Ratova zvijezda trebao bi se pojaviti 2015. godine a glavnu bi ulogu trebao odigrati Harrison Ford. Scenarij je povjeren Michaelu Arndtu a režija J. J. Abramsu, čiji se najnoviji film "Zvjezdane staze: U tami" počinje prikazivati 16. svibnja u Hrvatskoj.

(Hina) xmaš ymaš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙