FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

Autor: mtau
ZAGREB, 3. svibnja 2013. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta.

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel rekla je u razgovoru za njemački časopis Brigitte u Berlinu da muškarac mora imati lijepe oči da bi joj se dopao. Na pitanje što joj se sviđa kod muškaraca, ona je nakon duge šutnje odgovorila "Lijepe oči", a na traženje dodatnog objašnjena je izjavila da je i to što je rekla "već puno". Kancelarka, odrasla na selu u DDR-u kao kći svećenika, priznala je da je u prošlosti zavidjela muškarcima na sposobnosti da bolje sijeku drva od žena. Dodala je da im je bila zavidna i na dubokom glasu, kako je i sama često pokušavala govoriti, nezadovoljna visokim tonovima koje proizvodi. Kancelarka je ipak zaključila da se u međuvremenu navikla biti zadovoljna sobom.

SEUL - Novi hit popularnog južnokorejskog repera Psyja pao je u tjedan dana s 5. na 26. mjesto Top 100 hitova američkog časopisa Billboard, a prodaja nosača zvuka u Sjedinjenim Državama pala je za 50 posto. Jednaku sudbinu je na internetu doživio i video uradak "Gentlemana" pregledan 267 milijuna puta na YouTubeu od objave 13. travnja. Ovaj tjedan broj pregleda pao je za 66 posto u odnosu na prethodni. Psyjev "Gangnam Style" još uvijek je bolje pozicioniran od "Gentlemana". Psy ne obraća pažnju na Billboard i kaže da promocija novog hita još nije ni počela na američkom tržištu. "Promocija počinje ovog vikenda, ovo je tek početak", komentirao je Psy na Twitteru.

ZAGREB/ATLANTA - Chris Kelly, član u 90-ima vrlo popularnog rap dvojca Kris Kross, umro je u bolnici u Atlanti u 34. godini, javio je CNN. Kelly je pronađen bez svijesti u svome domu u srijedu. Policija sumnja da je uzrok smrti predoziranje drogom, ali obdukcija to tek treba potvrditi. Kelly poznat kao "Mac Daddy" i Chris "Daddy Mac" Smith činili su rap dvojac Kriss Kross koji se 1992. proslavio svjetskim megahitom Jump. Kelly i Smith, poznati po nošenju vrećastih hlača koje su odijevali naopačke, imali su samo 13 godina kada su ih otkrili lovci na talente u jednom trgovačkom centru u Atlanti.

LOS ANGELES - Gitarist Jeff Hanneman, suosnivač heavy metal skupine Slayer iz SAD-a, umro je u četvrtak u 50. godini života u Kaliforniji, objavila je skupina Slayer na svojim internetskim stranicama. "Hannemanu su dok je bio u područnoj bolnici otkazala jetra", priopćila je njegova grupa. Hanneman je skupinu Slayer osnovao početkom osamdesetih godina prošlog stoljeća s gitaristom Kerryjem Kingom u predgrađu Los Angelesa. Slayer je bio poznat kao jedna od skupina "velike četvorke" trash metal glazbene scene osamdesetih godina, zajedno sa skupinama Anthrax, Megadeth i Metallica. Hanneman je rođen 31. siječnja 1964. godine u Oaklandu u Kaliforniji a slavu je stekao kao autor pjesama poput "Raining Blood" i "Angel of Death" s albuma skupine "Reign of Blood" iz 1986. godine, koji se smatra jednim od najvažnijih albuma tog glazbenog smjera, i mnogih drugih hitova trash i speed metal žanra.

(Hina) xmaš ymaš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙