FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na sajmu Somidom Expo u Osijeku 150 izlagača

Autor: vsik
OSIJEK, 10. svibnja 2013. (Hina) - Na višetematskom sajmu, 21. Somidom Expo-u, koji se od danas do 12. svibnja održava na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku, sudjeluje 150 izlagača iz Hrvatske i susjednih država.

U sklopu 14. obrtničkog sajma predstavljaju se dostignuća i mogućnosti hrvatskog obrništva kao značajnog čimbenika gospodarskog razvoja. U okviru 17. sajma Motomobil predstavljaju se distributeri osobnih i gospodarskih vozila, a 21. sajam Dom predstavlja novosti u opremanju doma, stanovanja i građenja.

U sklopu Somidoma Expo održava se i drugi sajam Moje zdravlje te 6. sajam obrazovanja čiji je cilj predstaviti obrazovni program i potrebe za kadrovima u Osječko-baranjskoj županiji, rekao je Hrvoje Kralj obnašatelj dužnosti direktora Osječkog sajma d.o.o. tvrtke koja je organizator sajma.

Održat će se i niz stručnih popratnih skupova i prezentacija, među kojima i predstavljanje Poslovne mreže Karpatske regije.

Sajam se održava na ukupno 7000 četvornih metara otvorenog i zatvorenog prostora, a otvorio ga je osječko-baranjski dožupan Željko Kraljičak.

(Hina) xvs yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙