FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na Danima hrvatske male brodogradnje u Splitu 50-ak plovila

Autor: nbrc
SPLIT, 25. travnja 2013. (Hina) - Na ovogodišnjim Danima hrvatske male brodogradnje u Splitu od danas do nedjelje, 28. travnja predstavlja 50-ak plovila iz cijele Hrvatske.

Sajam je otvoren danas u marini hotela Le Meridien Lav u Splitu, radni mu je naziv "Brodi za nanaše našega čovika", a tijekom četiri dana posjetiteljima će se predstaviti 30-tak domaćih proizvođača brodova te nautičke i ribolovne opreme.

Dane hrvatske male brodogradnje svečano je otvorio župan splitsko-dalmatinski Ante Sanader, a u ime organizatora, udruge "Dani hrvatske male brodogradnje", njen je predsjednik Branimir Matijaca je naglasio kako je broj izlagača dokaz njihovog optimizma i želje da svoj proizvod maksimalno približe potrebama našeg tržišta.

Izloženi predstavljaju izvornu kvalitetu i pouzdanost. Među izloženim plovilima su gumenjaci, pasare, deplasmanci, aluminijski katamarani i brodovi izvornog stila gradnje, dodao je Matijaca.

Najviše pozornosti posjetitelja, očekuju organizatori, privući će primjerice motorni jedrenjak Navilux, polu-podmornica tvrtke Agena Marin, aluminijski katamaran tvrtke Adriatic Workboats, itd.

(Hina) xpp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙