FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 16. travnja

Autor: tper
ZAGREB, 15. travnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 16. travnja.

ZAGREB - Državni ured za upravljanje državnom imovinom organizira javnu tribinu pod nazivom "Upravljanje imovinom u vlasništvu RH i dugoročna održivost državnih financija" na kojoj će se raspravljati i o ulozi državne imovine u sanaciji javnog duga. Javna tribina će se održati u sklopu savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga strategije upravljanja i raspolaganja imovinom u vlasništvu Republike Hrvatske od 2013. do 2017. (11,00 sati, knjižnica HAZU, Strossmayerov trg 14).

ZAGREB - Regionalna konferencija o bankarskoj industriji "Financial Industry Arena", na kojoj će se govoriti o glavnim trendovima u toj industriji, ulozi bankarskog sektora u financiranju gospodarstva, financijskom restrukturiranju poduzeća itd., održava se u organizaciji Infoarene i Europske banke za obnovu i razvoj (10,15 sati, Hotel Esplanade, Mihanovićeva 1).

ZAGREB - Predstavnici Austrijske pošte predstavit će strategiju svog poslovanja na hrvatskom tržištu, na kojem planiraju značajno širenje poslovanja, zapošljavanje i uvođenje inovativnih usluga u obavljanju poštanske djelatnosti u području adresirane pošte (11,00 sati, Hotel Sheraton, Kneza Borne 2).

ZAGREB - U sklopu savjetovanja ZIRP (Znanost i razvitak prometa) u Hrvatskoj gospodarskoj komori održat će se okrugli stol o analizi mogućnosti razvoja Hrvatskih željeznica s osvrtom na intermodalnost. (9,30 sati otvaranje savjetovanja, 11,00 sati okrugli stol, HGK, Rooseveltov trg 2).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙