FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 18. travnja

Autor: tper
ZAGREB, 17. travnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 18. travnja.

ZAGREB - Međunarodna konferencija "Klasteri kao temelj za inovacije i razvoj Hrvatske" održat će se u sklopu projekta Podrška razvoja klastera, financiranog od strane EU, s ciljem podizanja konkurentnost hrvatskoga gospodarstva na domaćem i inozemnim tržištima. Konferenciju će otvoriti ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras te šef Delegacije EU u Hrvatskoj Paul Vandoren (9,30 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

RIJEKA - Švedska ministrica zaštite okoliša Lena Ek i predstavnici više švedskih tvrtaka sudjelovat će na okruglom stolu, zatvorenom za medije, na kojem će s predstavnicima Rijeke, riječke Lučke uprave i Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture razgovarati o riječkoj luci, transportu i infrastrukturnim projektima. Izjave za medije sudionika okruglog stola bit će nakon njegova završetka.( u 11,35 sati, Salonu Grada Rijeke, Korzo 16)

ZAGREB - Udruga radničkih sindikata Hrvatske održat će konferenciju za novinare na temu "Tko se želi obogatiti na krvi, suzama i znoju radnika Gredelja" (10,00 sati, URSH, Ulica kralja Držislava 4).

ZAGREB - Tjednik Lider dodijelit će nagradu "Hrvoje Mateljić" za gospodarsko novinarstvo za 2012. Nagrada se ove godine dodjeljuje u tri kategorije - za najbolje novinske priloge o gospodarstvu objavljene u tiskanom ili digitalnom mediju, emitirane u elektroničkim medijima (radio ili TV) te za najbolje radove mladih novinara do 29 godina (10,00 sati, Novinarski dom, Perkovčeva 2).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙