FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stjepan Kožić predao potpise za župana Zagrebačke županije

Autor: tdel
ZAGREB, 2. svibnja 2013. (Hina) - Kandidat za župana Zagrebačke županije Stjepan Kožić (HSS) koalicije osam stranaka u Zagrebačkoj županiji (HDZ-HSS-HSP AS-DC-BUZ-ZS-ZL-SP) danas je Županijskom izbornom povjerenstvu predao 13,5 tisuća potpisa potpore za župana Zagrebačke županije te Damiru Tomljenoviću (HDZ) i Rudolfu Vujeviću (HDZ) za njegove zamjenike.

Zajedno s kandidacijskom listom za župana, predstavnici političkih stranaka predali su i listu HSS-a te listu HDZ-a i koalicijskih partnera za Skupštinu Zagrebačke županije.

Nakon predaje lista Kožić je u izjavi novinarima rekao da je njegov program program kontinuiteta i strateških projekata bitnih za Zagrebačku županiju.

"To znači da i dalje razvijamo izgradnju kapitalnih objekata u školstvu, bolju kvalitetu zdravstvene zaštite, razvoje infrastrukture i gospodarstva te poduzetničkih zona u kojima do sada imamo više od 250 objekata s više od 5000 zaposlenih. Razvijat ćemo i dalje poljoprivredu te poboljšati kvalitetu županijskih i lokalnih cesta", kazao je Kožić i istaknuo kako su njihovi programi realni i da građanima samo ne govore "da ćemo, već da jesmo".

(Hina) xtdel ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙