FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koalicija HDZ-HSP AS-HSS-BUZ u Vinkovcima

Autor: zdra
VINKOVCI, 17. travnja 2013. (Hina) - Čelnici vinkovačkih gradskih organizacija HDZ-a, HSP-a dr. Ante Starčevića, HSS-a i BUZ-a potpisali su danas sporazum o koalicijskoj suradnji od 2013. do 2017. godine.

Nakon potpisivanja sporazuma u hotelu "Vila Lenije" predsjednik vinkovačkoga HDZ-a Luka Burilović ustvrdio je kako je sadašnja koalicijska vlast u Vinkovcima s HDZ-om na čelu ostvarila sve, čak i nešto više od onoga što je obećala građanima prije četiri godine.

"Ova koalicija građanima Vinkovaca nudi sigurnost, stabilnost i bolju budućnost", ustvrdio je Burilović.

Predsjednik Gradske organizacije HSP-a dr. Ante Starčevića Tomislav Šarić poručio je kako obećanja koja će koalicija dati Vinkovčanima uoči lokalnih izbora "neće ostati mrtvo slovo na papiru".

Po riječima predsjednice vinkovačkoga HSS-a Nade Čordašić, potpisivanje koalicijskog sporazuma logičan je nastavak dosadašnje suradnje među tim četirima strankama na razini grada Vinkovaca. Slično misli i predsjednik gradskoga BUZ-a Ivan Coralić, koji vjeruje da će koalicija HDZ-HSP-AS-HSS-BUZ Vinkovčanima donijeti samo dobro.

Kandidat koalicije za vinkovačkoga gradonačelnika Vinkovaca Mladen Karlić, kojemu bi ako pobijedi to bio peti uzastopni mandat na toj dužnosti, rekao je kako vjeruje da će građane Vinkovaca 1. srpnja u Europsku uniju uvesti upravo ta koalicija.

Također je rečeno kako će kandidati koalicije za zamjenike gradonačelnika Vinkovaca biti iz HSP-a dr. Ante Starčevića i HDZ-a.

(Hina) xzdra ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙