FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Andrić: lavina asfaltiranja u Dubrovniku

Autor: hspa
DUBROVNIK, 30. travnja 2013. (Hina) - HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Dubrovnika Teo Andrić ocijenio je na današnjoj konferenciji za novinare da se u Dubrovniku tri i pol godine nije ništa radilo, a sada je, kako je rekao, krenula lavina asfaltiranja.

"Na djelu je najskuplja predizborna kampanja u povijesti Hrvatske koja je plaćena novcem svih stanovnika grada koji će to morati vraćati do 2028. godine. U četiri mjeseca krenula je lavina asfaltiranja cesta i predizbornog ušminkavanja grada", istaknuo je Teo Andrić te zapitao zna li itko u Dubrovniku koliko to stoji i po kojem se planu asfaltiraju ulice. Ako se ovako nastavi, dodao je, moglo bi se dogoditi da bude asfaltiran i Stradun.

U vezi s nedjeljnim referendumom o golfskom parku na Srđu izrazio je nezadovoljstvo što se referendum nije održao prije te je ocijenio te da je prag izlaznosti od 50 posto previsok.

Andrić je podsjetio kako je u prošloj kampanji gradonačelnik Andro Vlahušić obećavao refendum te je na temelju tog obećanja "pokupio puno glasova jer je prikazao kako će raditi za narod".

Ocijenio je kako se referendum održao samo zahvaljujući nevladinim udrugama, a time je podignuta ljestvica demokratskih standarda u Dubrovniku i Hrvatskoj.

Također je rekao kako je i ministar Arsen Bauk u predizborno vrijeme govorio da će smanjiti prag izlaznosti, ali to nije učinio.

(Hina) xddub yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙