FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kalmeta kandidat za gradonačelnika Zadra

Autor: barn
ZADAR, 2. travnja 2013. (Hina) - Saborski zastupnik HDZ-a Božidar Kalmeta bit će kandidat za gradonačelnika Zadra, objavila je koalicija HDZ - HSP dr. Ante Starčević - HSU na današnjem službenom predstavljanju u Zadru.

Kandidati za dvojicu zamjenika gradonačelnika bit će sadašnji gradonačelnik Zadra Zvonimir Vrančić, inače predsjednik zadarskog Gradskog odbora HDZ-a, te Ivica Vlakić iz HSP-a dr. Ante Starčević, rečeno je u zadarskom Arsenalu na predstavljanju održanom pod sloganom "Zadar ne smije stati".

Božidar Kalmeta, koji je bio ministar u vladi Ive Sanadera i vladi Jadranke Kosor, bio je gradonačelnik Zadra u dva mandata. U svom kratkom govoru rekao je da je uvjeren kako će osvojiti novi mandat u kojem će, kazao je, raditi na razvitku Zadra "na jednoj višoj razini".

Kandidat za njegovog zamjenika, aktualni gradonačelnik Zvonimir Vrančić, rekao je da je Kalmeta karizmatični i najbolji kandidat za gradonačelnika i borac za zadarske interese.

"Želimo Zadar učiniti uspješnim gradom, gradom zadovoljnih građana, snažnim i modernim. Zadar ima pravo na optimizam i razvoj. Gospodarski razvoj, Zadar kao administrativno središte i visok zdravstveni standard, glavne su točke koalicijskog programa", rekao je Vrančić poručivši da ako pobijedi SDP, Zadru prijeti stagnacija.

"Ili mi, ili oni. Treće opcije nema", poručio je Vrančić.

(Hina) xbarn yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙