FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SDP predao kandidacijske liste za zagrebačke gradske četvrti

Autor: ipet
ZAGREB, 25. travnja 2013. (Hina) - Službene kandidacijske liste SDP-a za 17 gradskih četvrti i 218 mjesnih odbora u gradu Zagrebu, na kojima je oko tisuću i šesto SDP-ovaca, predali su danas u sjedištu Izbornoga povjerenstva Grada Zagreba kanadidat te stranke za zagrebačkoga gradonačelnika Rajko Ostojić i predsjednik zagrebačkoga SDP-a Davor Bernardić.

Uz Ostojića i Bernardića na predaji službenih kandidacijskih lista SDP-a bili su i članovi te stranke iz svih 17 zagrebačkih gradskih četvrti. Čelnik zagrebačkoga SDP-a Davor Bernardić izjavio je da njihova nazočnost, kao i činjenica da SDP ima svoje liste u svim gradskim četvrtima i mjesnim odborima u Zagrebu, svjedoči o brizi te stranke za svaku gradsku četvrt.

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba Rajko Ostojić istaknuo je pak kako je takav pristup skrbi za svaku gradsku četvrt i lokalnu samoupravu na tragu stranačkoga programa za gradonačelnika. Podsjetio je da taj program nastao kao rezultat odgovora na postavljena pitanje što je važno za svaku gradsku četvrt. Nakon što su analizirani odgovori na ta pitanja određeni su prioriteti i program je definiran, dodao je Ostojić.

Predsjednik SDP-a grada Zagreba smatra osobito važnim što je oko 1600 SDP-ovaca na kandidacijskim listama spremno zajedno sa svojim susjedima i sugrađanima raditi tijekom četiri godine na dobrobit građana Zagreba. Bernardić je i uvjeren da će za to imati priliku na svim gradskim razinama odlučivanja.

(Hina) xipet yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙