FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 25. travnja

Autor: nbrc
ZAGREB, 25. travnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 25. travnja.

ZAGREB - Na tradicionalnoj, 4. nacionalnoj konferenciji o društveno odgovornom poslovanju (DOP) bit će svečano dodijeljena Europske nagrade za DOP i nagrade Indeks DOP-a. Konferencija je rezultat zajedničke inicijative suradničke mreže organizacija za razvoj društveno odgovornog poslovanja, a na njoj će biti predstavljena i iskustva društveno odgovornog poslovanja iz Norveške i zemalja u regiji. Sudionicima konferencije, kako je najavljeno, obratit će se i predsjednik Republike Ivo Josipović (9 sati, Hotel The Regent Esplanade, Ulica Antuna Mihanovića 1).

ZAGREB - Predstavnici Hrvatske poljoprivredne agencije (HPA) na konferenciji za novinare predstavit će godišnje izvješće za 2012. godinu. U izvješću su objavljeni rezultati aktivnosti s brojčanim pokazateljima koje HPA provodi u govedarstvu, svinjogojstvu, ovčarstvu, kozarstvu i uzgoju malih životinja. Bit će predstavljeni i rezultati uzgojno-selekcijskog rada i kontrole kakvoće poljoprivrednih proizvoda (11 sati, kino dvorana Ministarstva gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Zašto javno-privatno partnerstvo nije prihvaćeno od šire javnosti, imaju li porezni obveznici pravu informaciju o prednostima toga modela i jesu li zainteresirani za ostvarivanje ušteda koje nastaju primjenom JPP-a - neke su od tema na kojem će na susretu s novinarima govoriti predstavnici Agencije za javno-privatno partnerstvo (10 sati, sjedište Agencije, Ulica grada Vukovara 49/IV).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙