FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za četvrtak, 18. travnja

Autor: sdju
ZAGREB, 18. travnja 2013. (Hina) - SKV-Najava-Audio

HRVATSKA:

------------

ZAGREB - Vlada je na današnjoj sjednici uputila u saborsku proceduru prijedlog Zakona o zaštiti prirode koji bi trebao dodatno poboljšati sustav zaštite prirode i uskladiti ga s Direktivama Europske Unije (prilog do 16 sati).

ZAGREB - Saborski su klubovi danas osudili širenje nacionalne mržnje na HRT-u, stadionima i u političkom životu, a HDZ je zatražio da se na jednak način osude i uvrede premijera Zorana Milanovića prema predsjednici HSP dr. Ante Starčević Ruži Tomašić (prilog do 16 sati).

ZAGREB - Predsjedništvo HDZ-a na današnjoj je sjednici jednoglasno odbilo priziv Jadranke Kosor na odluku Visokog suda časti kojom je isključena iz stranke, izjavila je novinarima nakon sjednice Predsjedništva glasnogovornica stranke Silvana Oruč Ivoš (prilog oko 16 sati).

SVIJET:

----------

STRASBOURG - Europski parlament danas je na plenarnoj sjednici u Strasbourgu izglasao velikom većinom glasova posljednju rezoluciju o Hrvatskoj prije ulaska u Europsku Uniju, u kojoj je ocijenio da zemlja ulazi potpuno spremna te pozvao na nastavak reformi kako bi hrvatski građani mogli profitirati od članstva u Uniji (prilog oko 15,30 sati).

(Hina) xsdju yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙