FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 19. travnja

Autor: dsta
ZAGREB, 19. travnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 19. travnja.

ZAGREB - Međunarodne gospodarske komore koje djeluju u Hrvatskoj organiziraju zajedničku konferenciju za novinare na temu "Inicijativa za unaprjeđenje poslovne klime u Hrvatskoj". Na konferenciji za novinare sudjelovat će direktori američke, austrijske, britanske, kanadske, talijanske, njemačke te nordijske gospodarske komore u Hrvatskoj. (10,00 sati, Hotel Esplanade, Mihanovićeva 1)

ZAGREB - Otvorenju međunarodnog festivala vina i gastronomije Wine Gourmet Festival, koji se 19. i 20 travnja održava u prostorima Gliptoteke HAZU i Centra Kaptol, nazočit će predsjednik Republike Ivo Josipović. Riječ je izložbi vina i gastronomije na kojoj je najavljeno sudjelovanje više od 130 vinara, proizvođača prehrambenih proizvoda, ugostitelja, distributera i trgovaca, uvoznika i izvoznika i drugih izlagača iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Francuske, Italije, Austrije i Španjolske. (11,00 sati, Gliptoteka HAZU, Medvedgradska 2)

ZAGREB - U organizaciji Hrvatske gospodarske komore (HGK) u Zagrebu započinje ovogodišnja nacionalna akcija "Kupujmo hrvatsko" kao i akcija "Vrijedne ruke", odnosno promocija kvalitetnih hrvatskih proizvoda, posebice proizvoda s oznakom "Hrvatska kvaliteta" i "Izvorno hrvatsko", a u kojoj sudjeluje 241 tvrtka. Ovogodišnja akcija započinje dvodnevnom prigodnom prodajom na glavnom zagrebačkom trgu, a do sredine rujna održat će se u još 20 gradova (10,00 sati, Trg bana J. Jelačića)

ZAGREB - Okrugli stol na temu "TE Plomin C - elektroenergetski sustav, ekonomika i okoliš" održat će se na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u organizaciji Hrvatskog ogranka Međunarodnog vijeća za velike elektroenergetske sustave - HRO CIGRE i Večernjeg lista (11,00 sati, FER, Unska 3)

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xrub yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙