FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Belina i Kopjar za dožupane HDZ-ove koalicije u Zagorju

Autor: skal
KRAPINA , 18. travnja 2013. (Hina) - Stanko Belina iz Zagorske demokratske stranke i Miroslav Kopjar iz Hrvatske demokratske zajednice kandidati su koalicije HDZ-ZDS-ZS-HSP-HSZ-Eko savez za zamjenike krapinsko-zagorskog župana.

Ta je koalicija već istaknula kandidaturu HDZ-ovca Željka Tušeka za dužnost župana.

Miroslav Kopjar bivši je ravnatelj Opće bolnice Zabok i jedan od vodećih hrvatskih stručnjaka u ginekologiji, a i gradonačelnik je Zlatara.

Kako je za Hinu izjavio kandidat za župana Tušek, Kopjar je osoba koja zna okupiti i surađivati s vodećim ljudima u gospodarstvu Krapinsko-zagorske županije.

"Ako naša koalicija dobije povjerenje birača, Kopjar će se baviti pitanjima i problemima vezanim za gospodarstvo. Budući da on dolazi iz istočnog dijela županije, koja dosad nije imala zamjenika župana, Kopjar će raditi i na razvoju toga kraja", objasnio je Tušek.

I drugi kandidat koalicije dolazi iz zdravstva. Belina je također bivši ravnatelj ravnatelj zabočke Opće bolnice, u kojoj radi.

Pet stranaka okupljenih u koaliciju očekuje da će na izborima u svibnju pobijediti i obnašati izvršnu vlast te da će osvojiti većinu mandata u krapinsko-zagorskoj Županijskoj skupštini.

(Hina) xskal ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙