FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koalicija HSS-HSLS zadovoljna što je četvrta lista

Autor: mbuj
ZAGREB, 14. travnja 2013. (Hina) - Predsjednik Hrvatske seljačke stranke (HSS) Branko Hrg i predsjednik Hrvatske socijalno-liberalne stranke (HSLS) Darinko Kosor istaknuli su večeras kako nisu zadovoljni rezultatima izbora jer su očekivali barem jednog zastupnika u parlamentu Europske Unije, ali su kao koalicija zadovoljni u tom smislu što su četvrta lista.

"Mi smo kao koalicija zadovoljni u tom smislu što smo četvrta lista. Mislim da je to veliki uspjeh HSS-a i HSLS-a, ali normalno je da nismo zadovoljni konačnim rezultatom - da nemamo zastupnika u parlamentu EU", istaknuo je predsjednik HSLS-a Darinko Kosor u središnjici HSS-a gdje su HSS-HSLS čekali rezultate izbora.

Za loš odaziv na izbore Kosor smatra da je "prije svega kriva državna politika i državna politika za ovo mora snositi nekakve političke sankcije već na predstojećim lokalnim izborima koji su za 5 tjedana".

Predsjednik HSS-a Branko Hrg je ustvrdio da su ovi izbori bili dobra anketa rada na terenu, te kako je evidentno da jedan dobar dio stranačkih organizacija očito ne funkcionira i da će morati napraviti jednu malo detaljniju dubinsku analizu. Podsjetio je da po njihovim evidencijama HSS ima 53 tisuće članova.

"Moja kompletna logika je bila ako članstvo HSS-a izađe na izbore mi smo sigurno europarlamentarci. Očito da šefovi organizacija po terenu ne drže stvari pod kontrolom, očito je da je puno problema na terenu i morat ćemo to detaljno proanalizirati", rekao je Hrg.

(Hina) xbma ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙