FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Suradnja Liste za Rijeku i nezavisne liste Gigantea Deškovića

Autor: dsil
RIJEKA, 4. travnja 2013. (Hina) - Na današnjoj konferenciji za novinstvo predstavljena je suradnja stranke Liste za Rijeku i nezavisne liste Ernija Gigantea Deškovića, kandidata za gradonačelnika Opatije, dosadašnjeg zamjenika opatijskoga gradonačelnika i bivšeg člana IDS-a.

Suradnja će se ostvarivati na području Opatije i Primorsko-goranske županije. Gigante Dešković rekao je kako je nužna suradnja Rijeke i Opatije kao dvaju najvećih gradova u Primorsko-goranskoj županiji. Suradnjom to područje može postati jedno od najperspektivnijih u zemlji, dodao je.

Cilj je u Opatiji oživjeti gospodarstvo jer su, kako je rekao, turistički rezultati u tom gradu danas poražavajući, rekao je Gigante Dešković i dodao da je za trećinu manje kongresnog turizma nego prije, a u prva dva mjeseca ove godine ostvareno je deset posto manje turističkog prometa nego u istom razdoblju 2012.

Predsjednik Liste za Rijeku Danko Švorinić ocijenio je da je suradnja te stranke s nezavisnim listama vrijedna. Najavljeno je Lista za Rijeku prošititi svoje djelovanje i na jedinice lokalne samouprave oko Rijeke - Viškovo i Kastav, općine Grobiništine te na Krk.

(Hina) xdsil yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙