FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za ponedjeljak, 25. ožujka

Autor: dsta
ZAGREB, 25. ožujka 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 25. ožujka.

ZAGREB - Ministar turizma Darko Lorencin na konferenciji za novinare predstavit će daljnje aktivnosti Ministarstva (12,00 sati, Ministarstvo turizma, Prisavlje 14).

ZAGREB - Hrvatske vode prigodnom će svečanosti obilježiti Svjetski dan voda, a govorit će se o međunarodnoj suradnji u području vodnog gospodarstva. Svečanosti će, kako je najavljeno, prisustvovati predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko, ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina i dr. (11,00 sati, Hrvatske vode, Ulica grada Vukovara 220).

ZAGREB - TŽV Gredelj u stečaju isporučit će četiri dizelske lokomotive koje je proizveo u suradnji s američkom kompanijom National Railway Equipment Company za Državne željeznice Maroka. Prve četiri lokomotive za naručitelja iz Maroka isporučene su u veljači, do sredine srpnja Gredelj će isporučiti još 20 lokomotiva, a dodatnih deset planira do kraja listopada 2013. Događaju će prisustvovati i ministar, pomorstva prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić (11,00 sati, TŽV Gredelj, Vukomeračka cesta 89).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

email: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙