FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 22. ožujka

Autor: dsta
ZAGREB, 22. ožujka 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 22. ožujka.

ZAGREB - Predavanje o investicijskoj klimi u Hrvatskoj te mjerama Vlade i očekivanjima stranih investitora potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU Branko Grčić održat će predstavnicima i članovima Vanjskotrgovinskog centra Austrije u Zagrebu, Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore te Švicarsko-hrvatske poslovne udruge. Predavanje će se održati na poziv veleposlanstava Austrije, Njemačke i Švicarske (10,00 sati, Kongresni centar Forum, Radnička cesta 50).

ZAGREB - Okrugli stol na temu "Izmjene Zakona o radu: koji je pravi odgovor na krizu?" održat će se u organizaciji časopisa Banka (10,00 sati, HND, Perkovčeva 2).

ZAGREB - Hrvatska udruga banaka (HUB) na susretu s novinarima predstavit će novu publikaciju - Kvartalni HUB Pregled u kojem se obrađuju teme koje su do sada u okviru HUB Analiza obrađivane jednom godišnje (kamatne stope, troškovi izvora sredstava, zarade i indeks regulacijskog opterećenja). Bit će predstavljena i HUB Analiza "Razduživanje banaka u Hrvatskoj i deset zemalja Nove Europe" (10,00 sati. HUB-HROK, Nova Ves 17).

ZAGREB - Hrvatska udruga sindikata održat će konferenciju za novinare na temu "Građanima put u dužničko robstvo, dok Vlada čeka lokalne izbore" (10,00 sati, Radnički dom, Trg kralja Petra Krešimira IV).

ZAGREB - Potrošačka košarica za ožujak i blagdanska uskrsna potrošnja teme su o kojima će biti riječi na konferenciji za novinare Nezavisnih hrvatskih sindikata (11,00 sati, NHS, Trg Francuske Republike 9/V).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙