FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Josip Vuković kandidat za župana s Đapićeve Nezavisne liste

Autor: vsik
OSIJEK, 1. ožujka 2013.(Hina) - Nezavisni kandidat za osječkoga gradonačelnika na lokalnim izborima Anto Đapić predstavio je danas na konferenciji za novinare Josipa Vukovića kao kandidata za osječko-baranjskoga župana sa svoje nezavisne liste.

Govoreći o Josipu Vukoviću, bivšem predsjedniku osječkoga HSP-a, Đapić je istaknuo da je riječ o čovjeku "iznimnih moralnih kvaliteta i obrazovanja" te da "nikada nije imao dlake na jeziku pa ni 90-ih, kada se malo tko usudio govoriti, kao ni u vrijeme pretvorbe". Ocijenio je da je Josip Vuković kao kandidat za osječko-baranjskog župana "apsolutno dominantan među kandidatima".

Josip Vuković rekao je među ostalim kako je došlo vrijeme da ta županija "prestane biti talac jedne bezumne politike i vlasti koja svoje mišljenje skuplja po hodnicima mostarskog zatvora".

Govoreći o županu Vladimiru Šišljagiću, istaknuo je da on "ne može glumiti univerzalnog čovjeka koji obnaša i dužnost župana, kirurga, sveučilišnog profesora i predsjednika stranke" te da je "redoviti putnik na relaciji Osijek-Mostar, gdje jedanput na tjedan odlazi po svoje mišljenje, i to u radno vrijeme.

Vuković je istaknuo da Osječko-baranjska županija ima goleme razvojne mogućnosti koje treba iskoristiti ponajprije razvijanjem poljoprivrede, gospodarstva i turizma.

(Hina) xvsik ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙