FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dinko Beaković kandidat HDZ-a za primorsko-goranskog župana

Autor: dsil
RIJEKA, 28. veljače 2013. (Hina) - Kandidat HDZ-a za primorsko-goranskog župana je Dinko Beaković, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Predsjednik primorsko-goranskoga Županijskog odbora HDZ-a Oleg Butković rekao je da je taj odbor jednoglasno potvrdio Beakovićevu kandidaturu te kako očekuje njegov ulazak u drugi krug izbora za župana i pobjedu.

Ocijenio je da se u toj županiji u protekle četiri godine nije ostvarilo ništa od onoga što je sadašnja vlast najavila u prošloj predizbornoj kampanji. Odustalo se i od važnih infrastrukturnih projekata, poput nizinske željezničke pruge i autoceste od Rijeke do Žute Lokve, dodao je.

Kandidat za župana Dinko Beaković rekao je da je Primorsko-goranska županija "uspavana ljepotica koju treba probuditi". Poručio je da će ponuditi prave programe za razvoj riječke luke, prometnica, rješenje centra za zbrinjavanje otpada Marišćine te konkretnije programe za razvoj Gorskog kotara.

Dinko Beaković istaknuti je sportaš boćar, osvajač mnogih medalja na europskim i svjetskim natjecanjima. U HDZ je iz PGS-a, čiji je član bio 20 godina, prešao u lipnju prošle godine, a stranačku iskaznicu mu je uručio predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

Beaković je tada vratio mandat riječkoga gradskog vijećnika bivšoj stranci PGS-u.

(Hina) xdsil ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙