FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obavijest korisnicima: odgođeni sastanci Kaalasa s Mimicom i Hajdaš Dončićem

Autor: nbar
ZAGREB, 18. veljače 2013. (Hina) - Obavještavmo korisnike da je iz hrvatske vlade u ponedjeljak stigla obavijest o odgodi sastanaka potpredsjednika vlade Nevena Mimice i ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Siniše Hajdaša Dončića s potpredsjednikom EK i povjerenikom za promet Siimom Kaalasom, koji su se trebali održati u ponedjeljak.

Sastanci potpredsjednika vlade Nevena Mimice i ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Siniše Hajdaša Dončića s potpredsjednikom EK i povjerenikom za promet Siimom Kaalasom odgođeni do daljnjeg, priopćeno je iz vlade, a u priopćenju se dodaje da će naknadno biti objavljen novi termin sastanka.

Kallas bi tijekom svog posjeta Hrvatskoj, prema najavama, trebao razgovarati s hrvatskim čelnicima o budućem članstvu zemlje u EU-u, prije svega sa stajališta prometne politike, najavljeno je u petak iz Delegacije EU-a.

Kada uđe u EU, "Hrvatska će postati dio najvećeg svjetskog tržišta. Ona može uvelike imati koristi od neograničenog pristupa europskom prometnom tržištu i TEN-T-u" kad postane njezin dio, rekao je Kallas u priopćenju pred posjet Hrvatskoj.

(Hina) xnab ynab

An unhandled error has occurred. Reload 🗙