FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prvi katalog sevisera plovila u Hrvatskoj

Autor: tmis
ZAGREB, 14. veljače 2013. (Hina) - Grupacija servisera plovila, koja djeluje pri Sektoru za industriju Hrvatske gospodarske komore, predstavila je danas prvi katalog hrvatskih servisera plovila koji objedinjuje ponudu više od 130 gospodarskih subjekata iz cijele Hrvatske koji se bave tim poslom, izvijestili su iz HGK.

Katalog je predstavljen na Zagrebačkom sajmu nautike koji se na Zagrebačkom velesajmu održava ovaj tjedan, pri čemu je istaknuto i da katalog na tri jezika (hrvatskom, engleskom i njemačkom) uz kontakt podatke sadrži i reference svakog subjekta.

Katalog će biti distribuiran u sve hrvatske marine te na nautičke sajmove u zemlji i inozemstvu, a objavit će se i na web stranici HGK.

U Grupaciji ističu zadovoljstvo što je katalog pobudio veliko zanimanje, što su i očekivali s obzirom na sve veći broj nautičara koji dolaze u Hrvatsku i trebaju razne kvalitetne servise o čijoj se ponudi upravo u tom katalogu i piše.

Grupacija servisera plovila jedna je od 'najmlađih' u sklopu HGK, osnovana je u listopadu prošle godine i okuplja sve poslovne subjekte iz Hrvatske koji su registrirani za djelatnosti održavanja i popravaka na svim sustavima plovila te pripremu plovila za plovidbu.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙