FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čović: službe noćas efikasno reagirale na snijeg

Autor: mbuj
ZAGREB, 12. veljače 2013. (Hina) - Predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Ivo Čović rekao je danas da su njihove nadležne službe noćas efikasno reagirale na snijeg koji je počeo padati u Zagrebu te istaknuo da će, ovisno o razvoju situacije, poduzimati potrebne mjere.

Osnovni cilj je omogućiti da svi sustavi uredno funkcioniraju, kazao je Čović na konferenciji za novinare u Zagrebačkom holdingu i podsjetio da pri čišćenju ulica postoje prioriteti te zamolio građane za strpljenje i razumijevanje.

Čović je građane zamolio i da ispred svojih zgrada počiste snijeg jer time, kako je rekao, pomažemo svima i smanjujemo potencijalne opasnosti.

Direktor Službe korporativnih komunikacija Zagrebačkog holdinga Dušan Viro rekao je da su u slučaju ekstremnih uvjeta spremni mobilizirati 3000 svojih zaposlenika.

Voditelj Zagrebačkih cesta - podružnice Zagrebačkog holdinga Alen Gospočić istaknuo je da su u punoj pripravnosti već od sinoć u 18 sati te da su oko 21 sat s kompletnim snagama izašli na teren i preventivno ulice posipali solju tako da se snijeg koji je padao tijekom noći nije hvatao za podlogu. U tri sata ujutro naložen je i izlazak ekipa na sve autobusne linije kako bi ujutro građani mogli autobusima ići na posao, a kako je snijeg počeo jače padati, ujutro je svim ekipama naloženo da na svim prioritetima čiste snijeg, rekao je.

Pripravni smo za novi snijeg koji se očekuje, s oko 9 tisuća tona soli i s 210 ekipa u 12 baza Zimske službe, naglasio je.

(Hina) xbma yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙