FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Posljedice snijega u Zagrebu bit će sanirane u roku od mjesec dana

Autor: mbuj
ZAGREB, 1. veljače 2013. (Hina) - Grad Zagreb i Zagrebački holding obvezali su se danas na radnom sastanku održanom u Gradskoj upravi na temu "Zagreb nakon snijega" da će u sljedećih mjesec dana dovesti Zagreb "u prvotno stanje u najkraćem roku, u sljedećih mjesec dana".

Sastanak je sazvao gradonačelnik Milan Bandić, a nazočili su predstavnici podružnica Zagrebačkog holdinga kao sudionici u ispunjavanju zadaća Zimske službe, navodi se u priopćenju Ureda gradonačelnika.

"Nakon razmatranja situacije i posljedica uzrokovanih snijegom na gradskim prometnicama, tračnicama, trgovima, grobljima, tržnicama, sportskim objektima, zelenim i javnim površinama... svi sudionici sastanka, u okviru svoje nadležnosti i uz obvezu koordiniranog djelovanja, preuzeli su zadaću i odgovornost za dovođenje grada u prvotno stanje u najkraćem roku, odnosno u sljedećih mjesec dana", stoji u priopćenju.

Navodi se da će "Čistoća", u sklopu redovnog poslovanja, u skladu s vremenskim mogućnostima, intenzivno čistiti ulice od soli i sipine, "Zrinjevac" će otklanjati oštećenja na zelenim površinama, "Zagrebačke ceste" na prometnicama, a ZET će sanirati ploče na tramvajskim prugama.

Posebna pažnja posvetit će se trgovima, kulturnim i obrazovnim institucijama i ostalim javnim površinama.

Dežurni telefon 0800 2554 i dalje je u funkciji te su građani pozvani da slobodno i sami prijave oštećenja i eventualne probleme izazvane snijegom.

(Hina) pp/xbma yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙