FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Matija Posavec kandidat za međimurskog župana

Autor: tjak
ČAKOVEC, 8. veljače 2013. (Hina) - Zamjenik međimurskog župana i predsjednik međimurskoga HNS-a Matija Posavec potvrdio je na današnjoj konferenciji za novinare svoju kandidaturu za župana te da na županijskoj razini stranka na lokalne izbore izlazi u koaliciji s HSS-om i HSLS-om.

Zadovoljstvo tom koalicijom izrazili su i predsjednici županijskih ogranaka tih stranaka Zoran Vidović (HSS) i Josip Grivec (HSLS).

Govoreći o novoj koaliciji, Posavec je istaknuo da će tri stranke predstaviti jedan novi, moderniji pogled na razvoj Međimurja te kako vjeruje da ima brojnu potporu među građanima.

Novi, dinamičniji, mladi i poduzetniji ljudi ključ su uspjeha, istaknuo je Posavec i najavio da će svoja dosadašnja iskustva iskoristiti za privlačenje gospodarskih ulaganja, otvaranje radnih mjesta i razvoj turističkih potencijala. Posebna socijalna osjetljivost, jača prometna infrastruktura, projekti okrenuti prema fondovima Europske unije, izgradnja studentskog doma i centra za odgoj i obrazovanje te povećanje turističkih kapaciteta samo su neki ciljevi za koje Posavec vjeruje da su realni te da će uvelike poboljšati kvalitetu života u Međimurju.

Također je rekao da je ta koalicija otvorena za suradnju sa svim strankama koje pokažu zanimanje za njihov program i daju mu potporu.

Po predizbornom dogovoru, HSS i HSLS imat će svoje kandidate za zamjenike župana.

(Hina) xtjak ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙