FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vjekoslav Ivanišević: budem li gradonačelnik, zauzimat ću se za zaštitu okoliša

Autor: pgas
SPLIT, 2. veljače 2013. (Hina) - Kandidat HDZ-a za splitskog gradonačelnika Vjekoslav Ivanišević kazao je danas kako će se, bude li izabran, zauzimati za zaštitu prirodnog okoliša koji je u tom gradu zanemaren.

„Kao gradonačelnik poticat ću da se na razini grada organiziraju akcije čišćenja prirode radi zaštite okoliša, jer su mnogi prirodni prostori na splitskom području zenemareni i nisu dovoljno iskorišteni za rekreaciju“, kazao je novinarima Ivanišević, koji je danas sudjelovao u akciji čišćenja Parka mladeži u organizaciji HDZ-ove mladeži.

Istaknuo je i da će, bude li gradonačelnik, utemeljiti poseban tim ljudi koji će brinuti o zašititi okoliša te da će se pri tomu voditi računa o očuvanju „ljepote izvornosti prirode na splitskom području“.

Naglasio je kako Split posjeduje goleme potencijale u mladima, a “budemo li znali iskoristiti njihovu energiju, onda je Split grad budućnosti i prosperiteta“.

Predsjednik splitskog HDZ-a Petar Škorić je ustvrdio kako je HDZ u Splitu „apsolutno spreman“ za predstojeće mjesne izbore.

„Konsolidirali smo stanje unutar splitskog HDZ-a, te smo u svoj rad uključili brojne stručnjake i angažirali ih da definiraju viziju razvitka Splita u idućih dvadesetak godina“, kazao je Škorić.

Dodao je kako će se na temelju te vizije osmišljavati projekti razvoja Splita koji će se predlagati na realizaciju županijskim i tijelima na državnoj razini, ali će se također za njihovu provedbu kandidirati i za sredstva iz fondova Europske unije.

(Hina) xpgas ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙