FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Goran Pauk ponovno kandidat HDZ-a za šibensko-kninskog župana

Autor: jdev
ŠIBENIK , 6. veljače 2013. (Hina) - HDZ-ov kandidat za šibensko-kninskog župana na lokalnim izborima jest sadašnji župan Goran Pauk, objavila je na današnjoj konferenciji za novinare ta stranka.

Odluku o kandidaturi Gorana Pauka Županijski odbor HDZ-a donio je jednoglasno, no još nije odlučeno tko će biti kandidati za njegove zamjenike.

Župan Pauk izrazio je zadovoljstvo što mu je stranka treći put iskazala povjerenje. Naveo je kako smatra da je stranka takvu odluku donijela zbog kontinuiranoga dobrog rada i dobrih rezultata u županiji.

To je za njega, kako je rekao, velika obveza zbog iskazanog povjerenja i zbog činjenice da je "Šibensko-kninska županija nesumnjivo stožer HDZ-a", a to povjerenje namjerava opravdati.

Župan Pauk podsjetio je na sve ključne projekte koji su rezultat rada njegove vlasti u županiji u protekla nepuna dva mandata.

Istaknuo je kako je sa svojom ekipom u mandatu koji je pri kraju uspio donijeti dugo najavljivani prostorni plan, ostvariti važne investicije i prihode na pomorskome dobru, uložiti u obnovu i izgradnju mnogo kilometara županijskih i državnih cesta, kroz poljoprivredne programe sufinancirati sadnice poljoprivrednicima i kroz kreditne programe sufinancirati kamate poduzetnicima. Bili su uključeni u izradu projekata za sufinanciranje od Europske unije, bili su iznimno aktivni u obnovi i rekonstrukciji odjela šibenske Opće bolnice, a realizirali su mnogo drugih, manjih projekata.

Župan smatra da su učinili mnogo, a rezultati su im poticaj da učine još više.

(Hina) xjdev yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙