FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Siniša Miličić kandidat laburista za varaždinskoga župana

Autor: Siniša Kalajdžija
VARAŽDIN , 25. siječnja 2013. (Hina) - Dugogodišnji sindikalist i predsjednik Županijske organizacije Hrvatskih laburista - stranke rada Siniša Miličić kandidat je te stranke za varaždinskog župana na lokalnim izborima u svibnju ove godine, rečeno je danas u Varaždinu prilikom predstavljanja kandidature.

Uništeno gospodarstvo te loše stanje kojem se ne nazire kraj, sve lošiji standard života građana Varaždinske županije te želja i volja da se sve to promijeni i veliko iskustvo u gospodarstvu stečeno kroz dugogodišnji rad u sindikalnim organizacijama osnovni su razlozi isticanja kandidature za mjesto župana, kazao je Siniša Miličić.

Također je rekao kako od "vertikale" vlasti, od lokalne do nacionalne razine, građani Varaždinske županije dosad nisu imali koristi te da se od izbora do izbora stalno daju ista obećanja, a praktički ništa nije učinjeno.

Laburisti tvrde kako će za početak vratiti poštenje i rad u prvi plan te da će glavninu svojeg programa usmjeriti prema ženama i nezaposlenosti, ponajprije mlađih osoba, te razvoju seoskih dijelova Varaždinske županije i izobrazbi.

Kao potvrdu orijentacije na mlađe osobe ističu i dvoje kandidata za zamjenike. To su 28-godišnja profesorica engleskog jezika i komparativne književnosti Ivana Pomahač i 31-godišnji voditelj proizvodnje privatne tvrtke iz Varaždina Davor Golub.

Kandidat za župana Siniša Miličić predsjednik je Regionalnog industrijskog sindikata te bivši povjerenik SSSH za sjeverozapadnu Hrvatsku.

(Hina) xskal ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙