FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 3. veljače

Autor: spar
ZAGREB, 3. veljače 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 3. veljače:

DUBROVNIK - U sklopu posjeta Dubrovniku, koji slavi svoj dan i blagdan nebeskog zaštitnika Svetog Vlaha, predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko nazočit će koncelebriranoj svetoj misi u dubrovačkoj katedrali Marijina Uznesenja i svečanoj procesiji svetkovine Sv. Vlaha (10 sati, Vrata od Ploča). Svečanu svetu misu predvoditi će mons. Marin Srakić, nakon čega će uslijediti procesija ulicama Dubrovnika.

ZAGREB - Proslavljene "Stilske vježbe", predstava koja je bila uvrštena u Guinnessovu knjigu rekorda kao najdugovječnija na svijetu s istim glumcima, proslavit će 45 godina izvođenja. Odmah nakon premijere 1968. u Teatru ITD predstava, u kojoj se jedna naizgled banalna zgoda iz "jedanaestice" prepričava na više načina, postala je hit. Uz Peru Kvrgića u prvih šezdesetak predstava glumila je Mia Oremović, a od 1970. do danas u toj je ulozi Lela Margitić (19,30 sati, Hrvatsko narodno kazalište, Trg maršala Tita 15).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro/popodne - Neven Leskovar

popodne/navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xagrb ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙