FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 26. siječnja

Autor: mbuj
ZAGREB, 25. siječnja 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za subotu, 26. siječnja:

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović nazočit će otvaranju II. Nacionalnog foruma na temu "Demografija – uvjet hrvatske budućnosti" te se obratiti sudionicima (10 sati, Preporodna dvorana Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Opatička 18).

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović primit će grupe građana na kavu (11 sati, Ured predsjednika RH, Pantovčak 241).

ZAGREB - Ministar zdravlja Rajko Ostojić sudjelovat će na Cvjetnom trgu u Zagrebu, u javnozdravstvenoj edukativnoj kampanji za promicanje ispravne uporabe antibiotika – JEKA. Ministarstvo zdravlja kampanju provodi u sklopu Nacionalnog programa za kontrolu otpornosti bakterija na antibiotike, kroz niz aktivnosti koje će se tijekom siječnja, veljače i ožujka održavati u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu. Voditeljica projekta je prof. Vera Vlahović Palčevski koja će na Cvjetnom trgu, zajedno sa studentima medicine iz Rijeke, razgovarati s građanima i dijeliti promotivni materijal. Projekt JEKA u Primorsko-goranskoj županiji provodi se od 2009. godine i daje pozitivne rezultate. Prema podacima Hrvatske agencije za lijekove i medicinske proizvode, od 2005. do 2011. potrošnja antibiotika, u dnevnoj dozi (DDD) na 1000 stanovnika, porasla je za 1 do 2 posto godišnje (11 sati, Cvjetni trg).

PULA - SDP, SDSS i HSU na konferenciji za novinare će govoriti o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima u gradu Puli i Istarskoj županiji (10,30 sati, sjedište Gradske organizacije SDP-a Pule, Divkovićeva 3).

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

ujutro - Neven Leskovar

popodne - Srebrenka Parlov

navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xbma ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙