FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za nedjelju, 27. siječnja

Autor: dsencar
ZAGREB, 27. siječnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za nedjelju, 27. siječnja koje ćemo popratiti fotografijama:

PERUĆA - Predsjednik Republike Ivo Josipović nazočit će obilježavanju 20. obljetnice Vojne akcije "Peruća" te se obratiti nazočnima (10,30 sati, Hidroelektrana Peruća).

IVANEC - Predsjednik Republike Ivo Josipović sudjelovat će na humanitarnom malonogometnom turniru "Kaj kup 2013." te se obratiti nazočnima (15,20 sati, Srednja škola Ivanec).

ZAGREB - Agencija za odgoj i obrazovanje u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta, Ministarstvom kulture, Yad Vashemom iz Izraela i Mémorialom de la Shoah iz Francuske od 27. do 30. siječnja u Zagrebu i Spomen-području Jasenovac organizira deseti državni stručni skup "Poučavanje o holokaustu i sprečavanju zločina protiv čovječnosti". Skup će u hotelu Panorama u Zagrebu otvoriti ministrica kulture Andrea Zlatar Violić, izaslanica i savjetnica predsjednika Republike Hrvatske za društvene djelatnosti Zrinka Vrabec Mojzeš, pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i sporta Ankica Nježić i ravnatelj Agencije za odgoj i obrazovanje Vinko Filipović (17 sati, hotel Panorama, Trg Krešimira Ćosića 9).

MELBOURNE - Finalni susret turnira tenisača na Australian Openu između Novaka Đokovića i Andya Murraya.

KITZBUEHEL - Slalom skijaša u Kitzbuehelu (prva vožnja 10.15 sati, druga u 13.25 sati).

BARCELONA - Finalna utakmica na SP-u rukometaša između Španjolske i Danske (17 sati).

ZAGREB - Utakmica 47. kola EBEL lige hokejaša u Zagrebu između Medveščaka i Linza (17.15 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Damir Senčar

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xds yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙