FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zajednica žena "Katarina Zrinski": odlazak Bilač neće naštetiti splitskome HDZ-u

Autor: pgas
SPLIT, 31. siječnja 2013. (Hina) - Zajednica žena HDZ-a "Katarina Zrinski" ocijenila je kako izlazak Sanje Bilač iz splitskoga HDZ-a neće naštetiti toj stranci te joj je zamjerila što iz nje nije izišla prije, kad je prestala zastupati stranačke interese i počela provoditi vlastite interese.

Bilač već dugo aktivno ne sudjeluje u radu stranke, niti je pokazala želju da bude uključena u odbore koji pripremaju strategiju za lokalne izbore, navodi se u priopćenju koje je potpisala predsjednica te zajednice Marija Boban, koja je i član Predsjedništva HDZ-a. Suprotno tome, dodaje se u priopćenju, ona radi isključivo na vlastitoj promociji.

Boban je također zamjerila Sanji Bilač što se dugo bavi gradonačelnikom Željkom Kerumom kao osobom, a ne konkretnim problemima grada te je, kako ističe, "na tome izgradila vlastiti imidž".

Navodi i kako je HDZ ozbiljna stranka koja se ne bavi "političkim avanturizmom pojedinaca".

Sanja Bilač priopćila je danas prijepodne da izlazi iz HDZ-a jer se ne slaže s politikom koju provodi vodstvo te stranke na gradskoj i na nacionalnoj razini. Također je priopćila da će HDZ-u vratiti mandat vijećnice u splitskome Gradskom vijeću u koje je izabrana na mjesnim izborima 2009. godine.

(Hina) xpgas ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙