FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 29. siječnja 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Mokrih i skliskih kolnika ima u većem dijelu zemlje, a zbog niskih temperatura moguća je poledica osobito na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima. Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost u Lici i Gorskom kotaru, te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Zbog zimskih uvjeta promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama a ostala vozila moraju imati zimsku opremu na cestama u Gorskom kotaru: D42 Stubica-Ogulinski Hreljin, na ostalim županijskim i lokalnim cestama na području Delnica, Čabra i Vrbovskog. U Lici na D42 Josipdol-Poljanak. Samo osobna vozila smiju prometovati županijskim cestama ŽC Donji Lapac-Bjelopolje i ŽC Šušanj-Štirovača. Zbog izlijevanja rijeka zatvorene su pojedine ceste u Karlovačkoj županiji i Ličko-senjskoj županiji: D36 Šišljavić-Donja Kupčina, ŽC Donji Kosinj-Rudinka, ŽC Gornji Kosinj- Kosinjski Bakovac. Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema dužih čekanja. U teretnom prometu gužve su na izlazu na prijelazima Bregana i Macelj. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - Na Jadranu većinom sunčano. U unutrašnjosti djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, ujutro i mjestimičnu maglu. Više oblaka očekuje se prema kraju dana i sljedeće noći, u sjevernim predjelima uz mogućnost za slabu prolaznu kišu. Vjetar većinom slab jugozapadni. Na Jadranu uz obalu ujutro ponegdje umjerena bura, danju slab do umjeren sjeverozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka u unutrašnjosti od 3 do 7, na Jadranu od 9 do 13 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙