FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Josipović: promocija je važna i za državu

Autor: skal
IVANEC, 27. siječnja 2013. (Hina) - Hrvatska mora iskoristiti svoje vrline i predstaviti se kao interesantna destinacija, kao zemlja kulture, znanosti, obrazovanja pa čak i gospodarstva, rekao je predsjednik Republike Ivo Josipović odgovarajući na pitanja novinara danas u Ivancu.

Promocija je iznimno važna u svakoj djelatnosti pa tako i u promociji države, istaknuo je predsjednik Josipović, odgovarajući na upit novinara o važnosti promocije Hrvatske u svjetlu skorog ulaska u Europsku uniju. Dobro „brandiranje“ važno je za gospodarstvo, turizam, kulturu, a sad smo u prilici da to učinimo na najbolji mogući način, dodao je.

"Već je bilo vrlo uspješnih spotova Turističke zajednice. Bilo je vrlo dobrih priredbi, koncerata, izložbi, kao i nedavni nastup u Parizu, koji je bio sjajan, te niz drugih nastupa gospodarstva i kulture. Moramo iskoristi sve te vrline koje imamo da se predstavimo kao interesantna destinacija, kao zemlja kulture, znanosti, obrazovanja pa čak i gospodarstva", zaključio je Josipović.

Predsjednik Republike dr. Ivo Josipović boravio je danas u Ivancu gdje je posjetio završnicu Kaj kupa Ivanec 2013. u sklopu kojeg je odigrana humanitarna utakmica između veterana NK Ivančice i momčadi Humane zvijezde. Utakmica i sam turnir imali su humanitarni karakter budući da je dio zarade namijenjen za ivanečku Udrugu osoba s mentalnom retardacijom „Ivanečko sunce“.

(Hina) xskal yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙