FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Proširivanje suradnje Zagrebačkog velesajma i Jadranskog sajma Budva

Autor: tdel
ZAGREB, 17. siječnja 2013. (Hina) - Voditelj podružnice Zagrebački velesajam Milan Trbojević i izvršni direktor Jadranskog sajma u Budvi Rajko Bujković na današnjem su sastanku u Direkciji Zagrebačkog holdinga razgovarali o unaprjeđenju suradnje dvaju sajmova.

Podsjećajući da su u svibnju prošle godine u Budvi potpisali "Protokol o suradnji" između Zagrebačkog velesajma i Jadranskog sajma Budva, Trbojević je novinarima izjavio kako je cilj današnjeg sastanka bila podizanje na viši nivo razmjene izlagača i posjetitelja obaju sajmova. "Mi smo sajmovi u regiji upućeni jedni na druge i što više surađujemo biti će svima bolje", kazao je.

Bujković je rekao da će Jadranski sajam poduprijeti izlagače iz Crne Gore koji bi nastupili na zagrebačkom sajmovima nautike i turizma. Pozvao je hrvatske izlagače da izlažu na sajmovima u Crnoj Gori - sajmovima namještaja, turizma, hrane i ekologije, nautike te građevine i automobila.

Na novinarski upit koliki će biti gubitak Zagrebačkog velesajma u prošloj godini, Trbojević je kazao da potpuni rezultati još nisu gotovi, ali će manjak biti na istoj razini kao i u 2011. godini.

(Hina) xtdel yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙