FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osječki umirovljenici traže od grada da snizi cijene komunalnih usluga

Autor: vsik
OSIJEK, 4. siječnja 2013.(Hina) - Osječki Blok umirovljenici zajedno (BUZ) i Stranka umirovljenika zatražili su danas od gradskih vijećnika i gradonačelnika da učine sve kako bi se snizile cijene nekih komunalnih usluga.

Zbog lošega životnog standarda koji pogađa sve slojeve građana, a posebno umirovljenika, očekujemo da će i gradonačelnik i gradski vijećnici donijeti odluke o nižim cijenama vrtića, jaslica, vode, odvoza smeća i ostaloga, rekla je potpredsjednica Stranke umirovljenika Zlata Halusek.

Blok umirovljenici zajedno i Stranka umirovljenika zabrinuti su zbog uvođenja PDV-a na osnovne živežne namirnice kruh i mlijeko, te na ortopedska pomagala.

Osječki su umirovljenici prozvali vladu zbog prijedloga o povećanju plaća dijelu državnih dužnosnika. Kako je istaknula Zlata Halusek, kao razlog se navodi povećanje obujma posla, a zaboravlja se da su u tom slučaju "dodatno opterećeni oni djelatnici koji to odrađuju, a kojima plaća ne ide gore, što je za svaku osudu".

Tko daje pravo vladi da podiže plaće svojim dužnosnicima a da građane ništa ne pita, kao što ih, uostalom, ne pita ni kako žive jer joj to, čini se, uopće nije važno, istaknula je Zlata Halusek.

(Hina) xvsik yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙