FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SDP predstavio kandidata za gradonačelnika Grubišnoga Polja

Autor: Stjepko Gambiroža
BJELOVAR, 17. prosinca 2012. (Hina) - Gradska organizacija SDP-a Grubišnoga Polja predstavila je danas Sebastijana Svata, svojeg kandidata za gradonačelnika na lokalnim izborima u svibnju sljedeće godine.

Tridesetogodišnji magistar politologije Sebastijan Svat predstavio je svoj predizborni program te istaknuo da se u kampanji neće baviti visokom politikom i spletkama te davati velika obećanja. Rekao je kako je svjestan da ga čeka veliki izazov jer građani očekuju da će se nakon dvadeset godina u Grubišnome Polju promijeniti vladajuća garnitura.

Naveo je najvažnije projekata koje će pokušati provesti ako mu građani iskažu povjerenje, a među njima se ističe osnivanje trgovačkog društva koje će s malim poljoprivrednim proizvođačima ugovarati poslove i osiguravati im tržište, otvaranje poduzetničkog inkubatora, oživljavanje druge industrijske zone i poticanje izgradnje treće zone.

Sebastijana Svata podupro je poznati hrvatski paraolimpijac Darko Kralj, koji će također na lokalnim izborima biti na listi SDP-a, a ako pobijede, preuzeo bi područje sporta, brige za mlade i branitelje.

Potporu Sebastijanu Svatu danas je iskazao i potpredsjednik SDP-a i ministar zdravlja Rajko Ostojić, koji je rekao da je on političar s pravim idejama i da će biti gradonačelnik "modernog pogleda".

U Grubišnome Polju gradonačelnik je Zlatko Mađeruh iz HDZ-a.

(Hina) xsg ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙