FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Trojica Crnogoraca pokušala pljačku u Srbiji, dvojica ubijena, poginuo i policajac

Autor: vili
BEOGRAD, 14. prosinca 2012. (Hina) - U pokušaju oružane pljačke zlatarne na jugu Srbije u petak su ubijena dvojica pljačkaša, državljana Crne Gore, jedan je uhićen, a u razmjeni vatre s razbojnicima poginuo je i lokalni policajac, izvijestili su srbijanski mediji.

U pokušaju pljačke zlatarne u Vlasotincu kod Leskovca u petak ujutro ubijen je policajac Miroslav Stamenković (27) iz Leskovca koji je pokušao spriječiti razbojnike i u razmjeni vatre usmrtio dvojicu, dok je treći uhićen, potvrdilo je srbijansko ministarstvo unutarnjih poslova (MUP).

Kako je priopćeno, poginuli su Darinko V. iz Berana i Velibor L. iz Bijelog Polja, a trećeg pljačkaša Adnana Š. iz Berana uhitila je vlasotinačka policija.

Vlasnik zlatarne je uočio pljačkaše na video-nadzoru, uključio alarm i pozvao policiju. Pljačkaši su, prema izvješću Radio-televizije Srbije (RTS), prvi zapucali na policajce i jednog od njih ranili u grudi. Ranjeni je policajac od teških ozljeda umro na putu ka bolnici.

Istraga je u tijeku, a sućut obitelji ubijenog policajca uputio je srbijanski premijer i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić.

(Hina) xvil ybr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙