FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dalekovod sudjeluje u izgradnji kanalizacijske mreže u općini Bihać

Autor: tper
ZAGREB, 12. prosinca 2012. (Hina) - Dalekovod je danas izvijestio da kao član konzorcija "Aquaterm-Dalekovod-Rad-putevi" sudjeluje u novom poslu u Bosni i Hercegovini, vrijednom više od 11,3 milijuna eura.

Riječ je o ugovoru o izvođenju radova na mreži fekalne i oborinske kanalizacije u okviru projekta odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda u Općini Bihać. Ukupna vrijednost ugovora premašuje 11,3 milijuna eura. Početak radova predviđen je u proljeće iduće godine a završetak do 2015. godine.

Ugovor o izgradnji kanalizacijske mreže potpisali su u ime konzorcija "Aquaterm-Dalekovod-Rad-putevi" direktor Aquaterma Željko Ilijanić i načelnik općine Bihać Emdžad Galijašević.

"S ciljem pravovremenog i adekvatnog informiranja zainteresiranih strana obavještavamo kako je Dalekovod član spomenutog konzorcija ali ne sudjeluje u spomenutom ugovorenom poslu u značajnijem iznosu nego samo u jednom dijelu njegove realizacije koji je od važnosti za uspješnu izvedbu ukupnog projekta", stoji u priopćenju iz Dalekovoda.

(Hina) xtp ysbo

An unhandled error has occurred. Reload 🗙