FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za utorak 11. prosinca

Autor: kgab
ZAGREB, 10. prosinca 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za utorak, 11. prosinca.

ZAGREB - Konferencija za medije Izaslanstva Hrvatskoga sabora u Parlamentarnoj skupštini NATO-a na kojoj će biti riječi o radu i aktivnostima Izaslanstva u 2012. s osvrtom na organizaciju godišnjeg zasjedanja Parlamentarne skupštine NATO-a u Dubrovniku u listopadu iduće godine (u 11 sati, dvorana Ivana Kukuljevića, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

BRUXELLES - Prva potpredsjednica hrvatske vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić sudjelovat će na sastanku Vijeća za opće poslove (GAC). Na sastanku bi trebali biti usvojeni zaključci o proširenju koje će na summitu potvrditi čelnici zemalja članica. Prema nacrtu zaključaka, ministri će pozdraviti napredak koji je Hrvatska napravila u pripremama za članstvo i pozvati je da se fokusira na deset zadaća koje je Komisija identificirala u svom zadnjem izvješću o monitoringu.

BRRUXELLES - 12. sastanak Zajedničkog savjetodavnog odbora EU-RH kojemu će glavna tema biti regionalna politika, osobito prijelaz s pretpristupne pomoći u upravljanje strukturnim fondovima bit će glavna tema. Zajednički savjetodavni odbor EU-RH je tijelo koje okuplja predstavnike civilnog društva, stvoreno na temelju sporazuma o pridruživanju između buduće članice EU-a i Europskog gospodarskog i socijalnog odbora (EESC).

Dežurni:

Noć: Robert Šalinović

Prijepodne: Damir Hainski

Poslijepodne: Darko Vlahović

Navečer: Slavoljub Leko

Tel: 00385 1 4808 645

Fax: 00385 1 4808 822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xkga

An unhandled error has occurred. Reload 🗙