FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za petak, 23. studenoga

Autor: ikut
ZAGREB, 23. studenog 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 23. studenoga koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Hrvatski će sabor u nastavku zasjedanja razmotriti dva izvješća o korištenju pretpristupnih programa pomoći Europske unije u razdoblju od 1. srpnja prošle do 30. lipnja ove godine (9,30 sati, Hrvatski sabor).

OPATIJA - Na prvom Invest forumu Primorsko-goranske županije i grada Rijeke biti će predstavljene razvojne mogućnosti na tom području, županijski katalog investicija s oko 100 projekata te investicijski projekti državnog i lokalnog značaja u prometnom, energetskom i turističkom sektoru. Na forumu će sudjelovati kreatori projekata, predstavnici lokalne samouprave, investitora i tvrtki iz područja upravljanja investicijama i infrastrukturom. Sudionicima skupa obratit će se, kako je najavljeno, predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, a očekuju se i izlaganja više ministara (11 sati, Grand hotel "4 opatijska cvijeta").

RIJEKA - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović nazočit će proslavi 385. obljetnice Prve riječke hrvatske gimnazije i Gimnazije Andrije Mohorovičića (15 sati).

ZAGREB - Članovi Gospodarsko-socijalnog vijeća (GSV) raspravljat će o prijedlogu državnog proračuna za 2013. godinu, s projekcijama za 2014. i 2015. godinu. Na dnevnom redu sjednice GSV-a uz ostalo je i prijedlog izmjena Zakona o porezu na dodanu vrijednost. TV-snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sjednice, nakon koje su predviđene izjave za medije (9 sati, Banski dvori).

ZAGREB - Potpisivanje Sporazuma o prijeizbornoj i poslijeizbornoj koaliciji Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) i Bloka umirovljenici zajedno (BUZ). Sporazum će potpisati predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko i predsjednik BUZ-a prof. Milivoj Špika (12 sati, Središnjica HDZ-a).

ZAGREB - Hrvatsko žrtvoslovno društvo, Koordinacija braniteljskih udruga grada Zagreba, Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata organiziraju konferenciju za novinare na temu "Tjedan poslije haaške presude – diverzije protiv Hrvatske". Na konferenciji će govoriti Zvonimir Šeparović, Ivica Matošević, dr. Nikola Debelić, Ilija Vučemilović i Josip Klemm (11 sati, Dom specijalne policije).

ZAGREB - Susret 17. kola Prve HNL Lokomotiva - Slaven Belupo (18 sati, stadion Maksimir).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙