FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nezavisni sindikat MUP-a podupire ministra Ostojića

Autor: mkov
ZAGREB, 22. studenog 2012. (Hina) - Nezavisni sindikat djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske (NSDMUP) s oduševljenjem je dočekao da ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić prestane biti bespogovorni provoditelj naloga Vlade RH i javno se zauzme za interes MUP-a i Ravnateljstva policija te zato ministru pruža punu potporu, priopćeno je danas iz sindikata.

Sindikat podsjeća kako se na jučerašnjoj sjednici Vlade ministar Ranko Ostojić usprotivio odredbama dvaju zakonskih prijedloga koji bi, kako smatra sindikat, nedvojbeno stvorili dodatne obveze i troškove MUP-u.

Sindikat smatra kako je takav stav ministra Ostojića jedino što je mogao učiniti te napominje da ministar u Vladi treba provoditi zacrtanu politiku, ali i zaštititi interes svoga ministarstva i svih njegovih zaposlenika.

S obzirom na rezanje troškova u svim ministarstvima, sindikat ističe kako projekcija proračuna za 2013. jasno ukazuje na potrebnu dodatnoga smanjenja rashoda te je po njihovu mišljenju povećanje obveza i poslova policije u takvom okružju neprihvatljivo i nemoguće.

(Hina) pp/xmkov yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙