FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UPUHH: kongres hotelijera i obilježavanje 20. godina strukovne udruge

Autor: tmis
ZAGREB, 14. studenog 2012. (Hina) - Jubilarni 15. kongres hrvatskih hotelijera u organizaciji Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) održat će se 21. i 22. studenog u zagrebačkom Hotelu Sheraton te pod glavnom temom "Kreativno hotelijerstvo" predstaviti trendove u hotelijerskoj industriji te razmotriti aktualne teme.

Najavljujući taj kongres iz UPUHH-a ističu da će tom prilikom obilježiti i 20 godina od osnivanja strukovne hotelijerske udruge (bivše Hrvatske udruge hotelijera-HUH) što proslavljaju i ovogodišnjim primanjem UPUHH-a u članstvo Europskog udruženja hotelijera-HOTREC.

Na kongresu se uz brojne domaće hotelijere, druge turističke profesionalce, predstavnike institucija i socijalnih partnera očekuju i gosti iz inozemstva, kojima će uz ostalo biti predstavljeni i rezultati ovogodišnje turističke sezone.

Ocjenjujući te rezultate iznimno uspješnim, predsjednik UPUHH-a Kristian Šustar naglašava da je to dobro usmjerenje za daljnji rast i razvoj hotelijerske industrije kroz investicije, te posebno za poticanje novih ulaganja.

U sklopu glavne teme kreativno hotelijerstvo predstavit će projekte iz područja arhitekture, dizajna, marketinga i oglašavanja kojima je cilj ostvarivanja širih i raznovrsnijih poligona za provedbu osnovnih i dodatnih djelatnosti industrije kao i za dodatno generiranje profita kroz osmišljavanje i primjenu novih modula.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙