FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Agencija Olymptours regionalni predstavnik Radiusa

Autor: tmis
ZAGREB, 8. studenog 2012. (Hina) - Zagrebačka putnička agencija Olymptours postala je prvi i jedini predstavnik u regiji globalne mreže putničkih agencija Radius čime se Hrvatska našla u mreži 80 zemalja koje pokrivaju potrebe koorporativnih putovanja i suradnje s multinacionalnim kompanijama na globalnoj razini, izvijestili su iz te agencije.

Olymptours je ugovor o petogodišnjoj suradnji s Radiusom potpisala početkom ovog tjedna.

Radius je globalna kompanija osnovana 1973., poslovanje joj se temelji na razgranatoj mreži jakih, 80 lokalnih agencija u 80 zemalja svijeta, dok joj se godišnja prodaja kreće oko 21 milijarde američkih dolara.

Tom suradnjom zadovoljni su i vlasnici agencije Olymptours Mladen Lemaić i Mladen Jutriša, kao i glavni direktor za agencijsko poslovanje Radiusa za Europu, Bliski istok i Afriku (EMEA) Nigel Snowden, koji su i potpisali ugovor.

Lemaić i Jutriša smatraju da će Olymptours ulaskom u mrežu Radius klijentima moći ponuditi dodatne koristi poput povoljnijih usluga i nižih naknada, kao i pristup široj ponudi hotelskog smještaja jer je u Radiusovoj hotelskoj mreži 34 tisuće hotela u 137 zemalja i šest tisuća gradova u svijetu.

Olymptours je osnovana 1988. od kada nudi različite vrste putovanja, većinom poslovna na sajmove i kongrese po Europi i svijetu, kao i team building programe, najam autobusa i rent a car-a i druge usluge.

Godišnjim brojem izdanih zrakoplovnih karata za svjetske i domaće destinacije premašuje brojku od 20 tisuća putnika, što ju svrstava među vodeće putničke agencije u Hrvatskoj. Ima tri ureda u Hrvatskoj u Zagrebu i Splitu u kojima zapošljava 20 ljudi.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙