FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Medvedev: Putin nema ozbiljnijih zdravstvenih teškoća

Autor: vrad
MOSKVA, 14. studenog 2012. (Hina/AFP) - Ruski predsjednik Vladimir Putin nema "ozbiljnijih" zdravstvenih teškoća, rekao je u srijedu premijer Dmitrij Medvedev, dok mediji sve češće pišu da prvi čovjek Rusije otkazuje svoja službena putovanja.

Odgovarajući na pitanje finskih medija o zdravstvenom stanju ruskog predsjednika, Medvedev je kratko rekao: "Nije ništa ozbiljno. Svi imamo manjih teškoća o kojima moramo voditi računa".

"Predsjednik Putin mora se puno baviti športom kako bi ostao u dobroj fizičkoj spremi. No živ je i dobro se osjeća. Hvala Bogu, sve je dobro", dodao je, u tom razgovoru za finski list koji je preuzela internetska stranica ruske vlade.

Od početka mjeseca Rusijom se šire glasine o slabom zdravlju predsjednika Putina koji je zadnjih tjedana u više navrata otkazivao svoje posjete i putovanja u inozemstvo, navode glasila.

Ruski predsjednik koji godinama gradi ugled snažnog muškarca koji se bavi športom, navodno ima problema sa starom ozljedom kralježnice, dodaju mediji.

Njegov glasnogovornik Dmitrij Peskov potvrdio je početkom studenog da je predsjednik zadobio lakšu športsku ozljedu koja ga nimalo ne ometa u obavljanju posla.

(Hina) xvrad ysb

An unhandled error has occurred. Reload 🗙