FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

D. Hajduković kandidat SDP-a za župana Osječko-baranjske županije

Autor: vsik
OSIJEK, 3. studenog 2012.(Hina) - Na predstojećim mesnim izborima kandidat za župana osječko-baranjskog SDP-a bit će Domagoj Hajduković, predsjednik županijske organizacije te stranke, istaknuto je na večerašnjoj izvještajno-tematskoj konvenciji SDP-a Osječko-baranjske županije.

O važnosti predstojećih izbora, te SDP-ovom kandidatu za župana govorili su, između ostalih, Biljana Borzan, predsjednica Gradskog odbora SDP-a Osijek i saborska zastupnica, potpredsjednici SDP-a Rajko Ostojić i Zlatko Komadina, član Predsjedništva SDP-a Davor Bernadić i Silvano Hrelja, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika.

Biljana Borzan je posebno istaknula kako se radi o predstavniku mladih kadrova koji će znati i htjeti izvesti Slavoniju i Baranju iz sadašnje krize. Naglasila je kako je ona osobno optimista, jer upravo ovaj dio Hrvatske ima velike prirodne i gospodarske potencijale. Nije točno da sadašnja hrvatska vlast zanemaruje ovaj dio Hrvatske kako to "govore oni kojima odgovora stalna svađa i svaljivanje krivnje za svoju nesposobnost na druge" kazala je Borzan.

Potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić, dodao je kako je Ministarstvo zdravlja prepoznalo velike probleme u osječkom Kliničkom bolničkom centru te i mimo redovnoga programa nabave opreme, dodatno nabavilo nekoliko važnih ultrazvučniih aparata. Izrazio je uvjerenost da će na prestojećim izborima Domagoj Hajduković biti izabran za župana.

Domagoj Hajduković u svom se obraćanju stranačkim kolegama zahvalio na potpori te posebno naglasio kako je prošlo vrijeme "inata, svađe i uvjeravanja da je za sve probleme u Slavoniji i Baranji kriv Zagreb". Naš je slogan "Slavoniji donosimo promjene" rekao je Hajduković.

(Hina) xvsik ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙